Inure

Alla inlägg under november 2010

Av Miss - 13 november 2010 23:43


Sängen känns så mycket hårdare idag. Mina andetag är inte alls lika säkra som andra dagar. Ny vävda tankar ligger många mil ifrån min alldeles förstora kropp. Mina små fåglar gråter som aldrig förr och skyggar undan allt som kommer för nära. Jag är livrädd. Men vad kan jag förvänta mig av mig själv? Jag är ju bara människa, svag och alldeles för sårbar.



Längtan smeker sakta min kropp medans saknaden skaver mot ömma punkter. Att vara helt ensam utan dig är fan inte lätt. Jag är förvirrad som aldrig förr och precis som vanligt blir min text osammanhängande. Helt meningslöst. Allt är meningslöst nu mera. Men vad kan jag förvänta mig av mig själv? Jag är fortfarande bara människa, förutsägbar och förvirrad.



Jag sjunger med en gammal text, från en försvunnen tid. Trotts att det bara var några veckor sen kan jag inte lägga alla bilderna på plats. Jag kan inte längre bilda den där filmen som jämt stod på ”play” i mitt huvud. Eftersom jag inte hittar resten av bilderna så har jag väl ingen nytta av de oförglömliga. Och så, sekund efter sekund, försvinner en bild från mitt minne. Lite skrattretande att det som jag en gång kallade, det oförglömliga, kan försvinna så snabbt. Men vad kan jag förvänta mig av mig själv egentligen? Jag är ju trotts allt bara en människa, glömsk men ändå fast i det som varit.



Nya ord växer från en människas hals. Ord så nya att hela världen stannar upp för att få sig en smakbit. Trotts att hela världen stannar, orkar jag längre inte bry mig att göra som alla andra. Men efter en lång tid blir det väldigt ensamt att vara den enda människan på jorden som lever vidare och därför väljer jag att stanna upp jag med. Men vad kan jag egentligen förvänta mig av mig själv? Jag är faktiskt bara en människa, beroende av andra och helt vilsen.

Av Miss - 13 november 2010 00:51


Ibland gör man verkligen allt för att vara tillräcklig, men man når ändå inte riktigt fram. Det fattas alltid något, något som man inte klarar av. Det svåraste är när man ska vara tillräcklig för någon och man klarar inte av det. Och hur mycket man än försöker, så duger man inte. 

Frågan är då varför man ska räcka till för någon annan. 


För min del...

är det för att jag älskar dig. Och vill inte göra dig besviken, igen. 

<3

Av Miss - 12 november 2010 22:14




*

Av Miss - 11 november 2010 09:21

Känner på mig att det här kommer bli en riktigt seg dag.

Så himlanch trötter. Känns som om jag blivit påkörd av 18 tåg, på sprungen av 13 elefanthjordar och ner sparkad av en grupp vilda barn... inte okej!


Nu vill jag bara ha ällingen här och ligga i sängen med massa varm te och massssa bra filmer. Det lät hur bra som helst!


         


var bara tvungen...

Av Miss - 10 november 2010 14:20

Så himlans sötnosiga som man tok dör!!


  

Av Miss - 10 november 2010 13:43

Vaknade i morse av att mamma kom ner och väckte mig. Då hade jag försovit mig! (äckliga telefon). Och att vakna till ett äckligt snöväder är inte heller så kul. I alla fall så kollade jag upp vilken tid nästa buss skulle gå och det var väl ca 2 och en halv timme kvar tills dess. Så jag gick ner igen och sov. 


Efter en timme vaknade jag igen och gick upp för att göra i ordning mig. Sen skulle man ut i snön...   


Jag kom till skolan vid 11:20 och då hade jag bara missat matten eftersom samhällen var inställd. Kl 11:30 skulle vi ha en lång lektion till 15:30. Men eftersom läraren skulle på något möte så vart vi uppdelade i två grupper och skulle lösa massa uppgifter i grupp. Och när man var klar så fick man gå... (kl var 13:20 då och min buss går 14:40...). Men men, de där uppgifterna skulle ta två lektioner att göra. Men det tog bara en för oss. Så ett plus är ju att man är ledig nästa onsdag eftermiddag!   



Eat some shit.


  

Av Miss - 9 november 2010 18:00

Vilka jävla idioter det finns vid ratten!   

Övningskörde idag och jag skulle svänga in till vänster i en korsning. Jag hade på blinkers och allt. Och idioterna bakom mig körde om mig och vissa svängade in på samma väg som jag skulle! Ser de inte skylten eller? Vem fan skulle göra det om jag inte hade skylten på?

IDIOTER! ÅH! Det gör mig så himla irriterad!   


  

Titta efter denna skylt, blindajävlar!!

Av Miss - 9 november 2010 11:35

Det var ny snö, en fjäril, en blomma, en mycket vacker himmel, en ljuslykta och fåglar. 



 


 

Bilden ovan är helt oredigerad = en mycket vacker himmel! 


 


 


 


 



   


 


  


Skapa flashcards