Inure

Senaste inläggen

Av Miss - 9 januari 2012 16:13

Du + Henne = Du + smärta - trygghet ( henne + självförtroende - tillit )


Du - Henne = Du + ensamhet + osäkerhet - kärlek


Henne - Du = Henne + killar + självförtroende +/- kärlek 


Jag - Du = Jag + förtvilan + smärta - smärta = förtvilan


Du + Jag = Kärlek + tillit + vänner + trygghet + glädje - ensamhet - smärta


Hur jag än räknar får jag inte till det. Hur i helvete kan du lösa ekvationen annorlunda och få det till

Du + henne = lycka? Jag fattar inte, och jag har ändå VG i matte. 


 


ANNONS
Av Miss - 7 januari 2012 03:28


Du ger mig samma känsla som min hund ger mig på morgonen när jag måste lämna honom ensam - jag vill stanna, säga att jag aldrig mer kommer att lämna dig, men jag kan inte. 


 

Anledningen till att jag laddade upp en bild på mig? Jag  tyckte om den. 

ANNONS
Av Miss - 2 januari 2012 19:11

Fredag = Vakna kl 13.00 Somna kl 4.00

Lördag = Vakna kl 9.00 Somna kl 7.00

Söndag = Vakna kl 13.00 Somna kl 5.00

Måndag = Vakna kl 16.30 Soman kl... Det åter står att se. 


Sen kan vi ju kolla hur mycket jag ätit de senaste dagarna... 4 mackor, 2 portioner riktig mat, en halv chipspåse och en snickers. Lägg på 7 öl och en flaska champange också.


Och sen undrar jag varför jag inte mår bra. Jag är allt bra söt ibland. 


 

Av Miss - 1 januari 2012 19:55

Vi har klarat av ännu ett år. Oavsett hur det här året har varit, så har vi i alla fall överlevt. Vilket betyder: har vi haft ett riktigt skit år så får vi en chans att göra det här året till något bättre. Har vi inte lyckats gått ner i vikt, ja men sätt ett nytt nyårslöfte och gör om allt. Jag har sett fram emot det här. Men nu när vi verkligen är inne i den 19 ronden så har jag ingen motivation längre. Vad tjänar det till att ha löften om att gå ner i vikt, spara pengar eller bli bättre på något? Det kommer alltid finnas den där lilla kakan i skafferiet och den där fina tröjan i affären, samt den där idioten som får dig att trycka ner dig själv. Och nej, vi ska inte tänka på vikten, pengarna eller om någon trycker ner en. För "vi ska vara starka"... Men ärligt så lever vi ju i den här världen där allt kretsar om utseende och pengar. Så, sätt era löften. Men gör det rätt den här gången och visa alla att ni kan. För annars blir det bara så pinsamt för er. "Nytt år! Då ger vi viktminskningen en chans till!"


Jag har satt mitt nyårslöfte och det är att jag ska börja om och göra rätt. Att göra saker oftare som får mig att må bra. Oavsett om det är en fet godispåse mitt i veckan eller den där äckligt snygga tröjan! För då jävlar kan ingen trycka ner mig!


God fortsättning gott folk! Jag och min fina Becka <3

Av Miss - 26 december 2011 16:17

Inte så värst stressig jul faktiskt. Ovanligt lugn, otroligt nog. Massa fina klappar och mat. Tror inte jag behöver äta på hela året! 


Och snart är det nyår... Det har verkligen gått för fort. Börjar få lite åldersnojja nu när allt går för fort fram. Hinner ju knappt andas. Känns som att jag inte har gjort något alls de senaste fyra månaderna, men om jag tittar tillbaka lite snabbt så har jag faktiskt hunnit gjort en hel del.

Nu när det nya året kommer så har jag en hel jävla lista med saker jag vill ha gjort under året. Det lär bli ett år fyllt med saker att göra; studenten, balen, arbetsförmedlignen, jobba, tjäna massa pengar till mitt fina projekt, gå på informations möten, umgås med mina fina, STARTA PÅ EN NY JÄVLA KULA! 


Äntligen en ny start, en början till något jag vill vara. Trött på att det alltid ska vara samma skit. Göra samma saker dag ut och dag in. Prata med samma människor som ändå inte har något att göra i mitt liv. 

Så nu blir det att radera allt! Puss på er! nu mår jag bra! Av Miss - 23 december 2011 01:16

Får fan inte nog av dessa bilder! Dem gör mig glad. Jag borde egentligen ligga och sova, men jag kan inte släppa datorn som vanligt. Och känslan av att sova ensam tar verkligen död på mig, bättre att dra ut på det så länge om möjligt.


               

   

Av Miss - 21 december 2011 09:34                               

Av Miss - 14 december 2011 13:41Sen kan jag tippsa om en låt som får i alla fall mig glad! 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se